Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صادقی نیارکی معاون صنایع وزیر صمت در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره به کارگیری ظرفیت‌های صنعتی تعطیل کشور اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت دنبال می‌شود استفاده حداکثری از ظرفیت‌های صنعتی کشور است. این فرایند از مدتی قبل آغاز شده و در هر حوزه‌ای که تقاضا وجود داشته باشد تمرکز بیشتری ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های ۹۸ و ۹۹ بهره‌وری بسیاری از خطوط تولید به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است.

او بیان کرد: در ۹ ماه ابتدای سال گذشته از ۲۸ رشته فعالیت صنعتی که به عنوان گروه‌های منتخب مورد بررسی قرار گرفتند و آمار تولیدی آن‌ها تحت رصد و پایش قرار گرفت، حدود ۲۰ رشته فعالیت نسبت به سال قبل از آن رشد تولید را تجربه کرده‌اند. ۸ رشته باقی مانده رشد تولیدی نداشتند و نتوانستند به میزان تولید سال گذشته خود محصول به بازار عرضه کنند.

بیشتر بخوانید:

تولید داخل صنعت فولاد را در دوران تحریم نجات داد

معاون امور صنایع وزیر صمت با اشاره به اقدامات این وزارتخانه برای به کارگیری ظرفیت‌های صنعتی کشور گفت: اهداف ما حمایت از تولید، تحریک تقاضا در برخی حوزه‌ها و قرار دادن بازار در اختیار محصولات ایرانی است که به درستی اتفاق افتاده و با مدیریت واردات که در وزارت صمت اتفاق افتاده است و تعرفه‌های وارداتی و ممنوعیت‌ها و محدودیت‌هایی که برای ثبت سفارش در بیش از ۲ هزار ردیف تعرفه وضع شد کمک کرد تا ظرفیت‌های موجود در کشور به صورت مناسبی به کار گرفته شود.

نیارکی درباره به کارگیری شرکت‌هایی که به غلط خصوصی سازی شده اند، تصریح کرد: برخی از این شرکت‌ها مسائل مالکیتی، مدیریتی و حقوقی دارند که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. این واحد‌ها از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پیگیری شده و مورد برریی قرار می‌گیرند همچنین دستگاه قضایی برای تعیین تکلیف این موضوعات پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد. با برطرف شدن این مشکلات از نظر فنی و امکاناتی قابلیت بهره‌برداری برای این شرکت‌ها وجود دارد. در بسیاری از موارد موانع قانونی و بدهی‌های تعیین و تکلیف نشده  به همین دلیل مانع از به کارگیری این ظرفیت‌ها شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خصوصی سازی وزارت صمت ظرفیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان